img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-1-2021 12:00

Debuutsingle Dionne en Martijn - Yours Tonight

Neer/Belfeld - 20 januari 2021 - Dionne en Martijn kennen elkaar van zanggroep All2Gether uit Buggenum, waar Martijn al ruim 20 jaar de muzikale ondersteuning op keyboard verzorgt en waar Dionne als jong meisje van 14 al kwam zingen. Ze zingen regelmatig duetten en dat bevalt zo goed dat ze ook buiten het koor actief zijn geworden als muzikaal duo. Yours Tonight is hun debuutsingle, die we hier graag met jullie delen.

All2Gether Buggenum

Sinds een aantal jaren zijn Martijn (Engelen) en Dionne (Kochanowski) solisten bij deze zanggroep en besluit de dirigente ze ook duetten te laten zingen. Deze muzikale samenwerking bevalt goed en naast de uitvoeringen met de zanggroep, slaan Dionne en Martijn de handen ineen om samen diverse optredens te verzorgen zoals bruiloftsmissen.

Debuutsingle 

Na het jarenlang zingen en spelen van covers, begint het te kriebelen om eigen liedjes maken. Ook hier blijkt dat ze elkaar goed aanvullen en met een basis van tekst en muziek, schakelen ze de hulp in van Len David uit Roggel om dit lied verder uit te werken en op te nemen in zijn studio.

Over de videoclip

De videoclip, verzorgd door EyeMovement media producties, is opgenomen in de studio van Len David.

Wellicht interessant