img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-1-2021 10:35

Debuutsingle Marjolein Heijltjes - Lief Me

Midden-Limburg - 21 januari 2021 - Marjolein Heijltjes is in het dagelijkse leven zangeres en vocal coach van beroep. Door corona viel haar werk bijna volledig stil, maar dit gaf ook de mogelijkheid en tijd om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Toen tekstschrijver Bas Keltjens (Neer) haar benaderde voor een samenwerking twijfelde ze geen moment. Het resultaat is haar debuutsingle Lief Me, die we hier graag met jullie delen. 

Over Marjolein Heijltjes

Marjolein komt oorspronkelijk uit Kerkrade maar is alweer zeker 10 jaar woonachtig in de omgeving Roermond/Herkenbosch. In het dagelijks leven is ze zangeres en vocal coach van beroep en daarnaast ook te boeken als presentatrice, (trainings)actrice en Trouwambtenaar (BABS). 

Over 'Lief me'

Het nummer 'Lief me' is oorspronkelijk geschreven door Herbert Grönemeyer (Halt mich) maar door Bas en Marjolein in een nieuw jasje gestoken. De prachtige, bijna poëtische tekst is geschreven door Bas Keltjens en het arrangement door Rob Mennen, die eveneens piano/toetsen heeft ingespeeld. De saxofoonsolo is ingespeeld door Peter Hermesdorf en dit alles is opgenomen bij Marlstone Music in Ulestraten. 

Over de videoclip

De videoclip is gemaakt door Pim Crins en Laurens-Jan Pubben (beiden uit Beesel) en gefilmd in het prachtige natuurgebied 'De Meinweg'.  

 

Tags
Wellicht interessant