img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-1-2021 12:35

Videoclip - Rob Reyners 'Mien Groot Gemis'

Roermond - 30 januari 2021 - Kijk en luister naar de videoclip 'Mien Groot Gemis' van en door de Roermondse muzikale duizendpoot Rob Reyners. In zijn eigen woorden: "Een gevoelig lied over de dood en het bijbehorende gevoel dat we allemaal kennen: iemand verliezen, bij iemand willen zijn, iemand missen. Niet teveel beeldspraak en moeilijke teksten, maar een toegankelijke melodie met een gevoelige tekst. Herkenbaar, rauw en puur Rob." 

Over Rob Reyners

Rob Reyners is geboren op 29 april 1991, komt uit Roermond, woont in Roermond en studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een duizendpoot; zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en les geven. Ondanks zijn jazz studie zingt en maakt Rob muziek in allerlei stijlen; jazz, pop, musical, wereldmuziek en zelfs soms (semi-)klassiek.

Rob zit boordevol creativiteit. Hij is open minded, houdt van samenwerken en is altijd in voor een uitdaging. Muziek is zijn grootste passie. Hij kan zijn stem aan iedere muzikale situatie aanpassen en is daarom in staat om op te treden met een pianist, een trio, kwartet, kwintet of zelfs een complete bigband!

Zijn motto:“Dood gaan we toch, dus dan kunnen we beter genieten van ’t leven!”

Over de videoclip

De videoclip, verzorgd door Mick Vogels Video, is opgenomen in Greswarenfabriek Reuver. De regie was in handen van Bart Segers. 

Zuid Zingt Tieëkezinge

Ook zijn muziekprogramma Zuid Zingt Tieëkezinge staat online bij DeltaLimburg.nl. Het is een muziekprogramma met 20 liedjes, ondertiteld en voorzien van prachtige (archief)beelden. Het programma is bedacht door Roermondenaar Rob Reyners: "Samen zingen, in het dialect, tégen eenzaamheid en vóór Limburgse saamhorigheid."

 

Wellicht interessant