img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-2-2021 10:45

Smoothiefiets op de werkvloer - smakelijk bewegen

Midden-Limburg - 4 februari 2021 - De kijkers van KERNgezond TV kennen hem al, maar nu wordt de bekende smoothiefiets ook geïntroduceerd bij het bedrijfsleven: de Spootie. De ‘hometrainer’ die met enkele seconden trappen een heerlijke smoothie maakt. Maurice Graef: "Het concept maakt het leuker, makkelijker en lekkerder om meer te bewegen en gezonder te eten. Extra beweging, een verantwoorde tussendoortje, ontspanning en misschien zelfs wat onderlinge competitie op de werkvloer."  

img

De trendrapporten en goede voornemens van begin januari onderstrepen het; steeds meer mensen zijn bewust bezig met hun leefstijl en voedingspatroon. Toch blijkt de praktijk vaak weerbarstiger, écht gezond bezig zijn is moeilijker dan men denkt. Werkgevers kunnen hun steentje bijdragen door een gezonde werkomgeving aan te bieden.

Hier speelt het nieuwe bewegingsconcept Spootie op in. Door een zogenaamde smoothiefiets te plaatsen bij bedrijven, worden medewerkers gestimuleerd om gezonder te eten en meer te bewegen.

Spootie

‘Een lach als basis voor smakelijk bewegen’, dat is waar Spootie in gelooft. Spootie staat voor sportief en smoothie. Binnen het innovatieve bewegingsconcept bundelen ondernemers Maurice Graef, John Korsten en Leo Hendrikx hun krachten om samen smakelijk bewegen te stimuleren. Dat doen ze met een smoothiefiets; een ‘hometrainer’ die met enkele seconden trappen een heerlijke smoothie maakt.  

Maurice Graef, de bekende voetballer en mede-initiatiefnemer van het concept, wordt hét gezicht achter Spootie en overtuigt organisaties graag van de voordelen van een smoothiefiets op de werkvloer.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Spootie. Ook kunnen belangstellenden contact opnemen via info@spootie.nl.

Tags
Wellicht interessant