img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-2-2021 06:50

Niet 1 maar 2 Vastelaovesgezichten 2021 van CV Onger 't Viaduct!

Maasbracht/Brachterbeek - 7 februari 2021 - Het was een enerverende dag voor de twee finalisten Joy en Liv, want wie zou de meeste stemmen krijgen? Tot 18.00 uur kon worden gestemd... en dat werd ook massaal gedaan. De uitslag is inmiddels bekendgemaakt..... en wat blijkt: de dames hebben allebei evenveel stemmen gekregen en er zijn dus 2 Vastelaovesgezichten 2021! 

img

Over de twee finalisten Joy en Liv

Joy is 6 jaar oud en zit in groep 3 van BS 't Breerke in Maasbracht. Op onze vraag wat ze nu het allerleukste vindt aan de vastelaovend riep ze meteen heel enthousiast: Alles! Volgens mama Leanne is Joy dan ook echt een feestbeestje en gezelligheidsdiertje.  

Liv is 6 jaar oud en zit in groep 3 van BS de Maasparel in Stevensweert. Papa Tim vertelt dat Liv het allerleukste aan de vastelaovend vindt het zich verkleden, schminken en dan met papa en mama en haar 2 zusjes naar carnavalsactiviteiten gaan. Ze baalt dat dat nu niet kan. Dus daarom nu thuis maar hossen op de Vasteloavesmuziek en schminken. Zo wil ze toch in de coronatijd meedoen aan allerlei activiteiten, ook aan deze schminkwedstrijd.

Een leuke bijkomstigheid: Liv is het dochtertje van wethouder Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw en hij heeft vroeger in de klas gezeten bij de moeder van Joy, de tweede finaliste. De stemming onderling was opperbest en er zijn heel wat appjes uitgewisseld vanmiddag. 

Over CV Onger 't Viaduct

De carnavalsvereniging heeft een heel uitgebreid vastelaovensprogramma samengesteld, ondanks corona:"Omdet weer 't neet kinne laote en omdet weer neet stil kinne zitte!". Neem maar eens een kijkje op de FB-pagina van de vereniging. 
 

Tags
Wellicht interessant