img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-2-2021 13:07

De Omwentelaars - een avond over 'Samen Doen'

Roermond - 8 februari 2021  - De Omwentelaars organiseren op donderdag 4 maart een avond over Samen Doen: ‘Hoe kunnen professionals hun krachten bundelen richting het bedrijfsleven? Ben je een professional en ben je benieuwd welke rol je daarin kan spelen? Je bent van harte welkom. De Omwentelaars willen positieve aandacht voor alles wat er al gedaan wordt aan duurzamer leven en nodigen belangstellenden graag uit om hierover mee te praten. 

img

Impact in 2021

In 2021 willen de Omwentelaars naast de bekende Impactgesprekken over wat je zelf kunt doen omtrent Duurzaamheid, ook aandacht gaan besteden aan hoe de Omwentelaars samen een grotere impact  kunnen hebben. Dit is een nieuwe ontwikkeling en dit wordt de eerste avond over dit onderwerp.

Bijeenkomst over 'Samen Doen'

Omwentelaar Haiko Meelis wil graag stappen zetten in het verduurzamen van bedrijven. Aangezien duurzaamheid een breed begrip is, wil hij graag de krachten bundelen met andere professionals die graag willen werken aan een duurzame wereld. "Als netwerk kunnen we onze professionele ervaringen inzetten rondom dit thema." Ben je een professional en ben je benieuwd welke rol je daarin kan spelen? Je bent van harte welkom! 

Het idee is dat de groep experts sparringpartner wordt van directeur-eigenaren (DGA) van bedrijven en besturen van andersoortige organisaties in en om Roermond. Het idee is dat het traject begint met een assessment gebaseerd op de Donut Economie-theorie, aangepast op bedrijven. Dit omdat het een toegankelijk model is dat duurzaamheid heel breed insteekt. Om vervolgens veranderingen te gaan invoeren met hulp van de experts op de diverse deelgebieden.

Het zou super zijn als de avond eindigt met het vinden van een eigenaar/bedrijf die graag aan zo’n pilot wil meewerken. Heb je iemand op het oog die wellicht wil meewerken, meld dit dan bij de Omwentelaars!

Praktische informatie

Waar: Hopelijk is een fysieke bijeenkomst mogelijk, nader bericht volgt nog.

Wanneer: Donderdag 4 maart van 19:30 tot 21:30 uur. Inloop vanaf 19:20 uur

Kosten: gratis, consumpties voor eigen rekening. Aanmelding is verplicht

Op de website van De Omwentelaars vind je meer informatie.  

Over De Omwentelaars

Het kernteam van de Omwentelaars bestaat uit Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld, Trees van der Schoot en Ilse Meelberghs. Verder kan echt iedereen een Omwentelaar zijn en worden dat ook steeds meer mensen. Niet treuren, niet mopperen, niet stilzitten: maar doen! Positief en met creativiteit aan de slag met duurzaamheid, daar gaat het om.  

Stockfoto/DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant