img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-2-2021 13:19

Zing jij straks mee in het koor van The Passion in Roermond?

Roermond - 11 februari 2021 - De 11e editie van The Passion vindt plaats op Witte Donderdag, 1 april, in Roermond. Dit jaar wil KRO/NCRV Roermondenaren de kans geven om deel uit te maken van het swingende Passionkoor! Dus heb je zangervaring en heb je altijd al eens mee willen zingen in het koor van The Passion? Geef je dan op! Je kunt je tot en met vrijdag 19 februari inschrijven voor de auditiedag.  

img

De criteria voor de auditanten

- tussen de 18 en 40 jaar
- wonen, werken en/of kerken in Roermond
- affiniteit/ervaring met meerstemmig zingen
- affiniteit/ervaring met pop/gospel zingen
- beschikbaar zijn voor repetities op zaterdag 13 maart in Amsterdam en de live show op 1 april in Roermond (de hele dag en avond)
- beschikbaar zijn woensdagavond 24 februari voor de online auditie avond

Hoe kun je je opgeven?

Stuur een e-mail met je naam/leeftijd/affiniteit met Roermond/ stemgroep (alt, sopraan, tenor etc.) en stuur een filmpje op waarin je jezelf voorstelt en een stukje zingt in het Nederlands (couplet & refrein is genoeg) en motiveer waarom je mee zou willen zingen en wat jouw ervaring is op zanggebied.

Je kunt de informatie sturen naar het volgende mailadres: thepassion@mediawater.nl

Je hoort uiterlijk 22 februari of je bent geselecteerd.

De repetities, opname en liveshow van The Passion worden coronaproof georganiseerd volgens de coronaregels van de Rijksoverheid en het coronaprotocol van de audiovisuele sector.

De organisatie hoopt op een mooie opkomst.

Wellicht interessant