img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-2-2021 07:23

Prins Dennis I en prinses Yvette MCV De Hoonder kijken terug op bijzondere Vastelaovend

Maasbracht - 21 februari 2021 - Prins Dennis I en prinses Yvette van MCV De Hoonder Maasbracht kijken met veel plezier terug op een bijzonder vastelaovesseizoen. Hoewel de aanleiding misschien minder leuk was, vonden ze het wederom een eer om de voorgangers te mogen zijn van de Maasbrachter vastelaovesvereniging. "Want ben eens eerlijk de kans om twéé keer ja te mogen zeggen op de vraag of je dit jaar (weer) prins en prinses wilt zijn, die krijg je toch maar een keer."

img

"In tijden dat er al heel veel niet kon doorgaan, keken we vooral naar de mooie dingen die we WEL gedaan hebben dit jaar. We kijken dan ook terug op een mooi seizoen met bijzondere en dankbare momenten. Zo hebben we dit jaar het ziekenbezoek omgetoverd naar een ziekenverzoek. Een hartverwarmende actie waarbij we vele dorpsgenoten, die het in deze tijd nog wat zwaarder hebben, een steuntje in de rug hebben gegeven door simpelweg aan deze mensen te denken. Voor ons een mooie invulling van het “Same Vastelaovend” vieren waar we zoveel waarde aan hechten.

Maar het Same Vastelaovend ging dit jaar verder dan het creëren van bijzonder mooie herinneringen door het bezorgen van een fruitmandje. Zo kijken we met plezier terug naar de mooie initiatieven die ontstaan zijn in Maasbracht. De verschillende verenigingen hebben ook in deze tijd van zich laten horen, hebben meer in oplossingen gedacht dan in onmogelijkheden. We noemen de Bingo van de CG de Sluishoek, de optocht van de Pölle en de diverse initiatieven van de Kwekkerte en Onger ’t Viaduct. Maar ook onze manier om samen toch een biertje te kunnen drinken middels onze virtuele bierproeverij was voor ons een hoogtepunt. Er was echt vasteloavend in de woonkamers.

We willen dan ook alle deelnemers en verenigingen bedanken. We hopen samen in November met elkaar terug te kijken op dit bijzondere seizoen en met een stoere steek en wapperende veer trots vooruit te kijken naar de komende seizoenen.

Prins Dennis I en Prinses Yvette"

Foto MCV De Hoonder
 

Wellicht interessant