img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-2-2021 03:02

Robin - Heb jij last van uitstelleritis?

Roggel - 22 februari 2021 - Mensen die willen afvallen, minder vlees willen eten, bewuster willen eten, minder koolhydraten, meer eiwitten. We willen van alles en het liefst allemaal vandaag nog. Maar voor verandering is actie nodig, inzet, consistentie en doorzettingsvermogen. Niet na de eerste tegenslag het bijltje erbij neergooien en daar maken we vaak een fout!

We besluiten acuut dat verandering nodig is en gaan radicaal de boel omgooien, met als gevolg dat we ook direct resultaat verwachten.

We praten het onszelf aan dat die paar keer snacken het niet doet. Dat we niet zonder onze friet- of chips avond kunnen. Dat als we vandaag niet 100% inzet tonen we het morgen, overmorgen of volgende week wel gaan doen. Na de lockdown. Als de situatie beter is. De kinderen weer naar school gaan. Je zelf weer meer rust hebt.

En je hebt gelijk!

Die paar keer snacken daar zit het hem ook niet in. En als je dat nodig hebt om de rest van de dagen wel je balans te kunnen houden ben ik absoluut voorstander, maar het gaat om de mindset.

Je praat het voor jezelf goed, dat verandering ook kan wachten. Met als resultaat dat er ook niets gaat veranderen. Nu niet en in de toekomst ook niet. Je gaat wel naar het station, maar stapt niet op de trein. Zonde toch?

Juist deze situatie, tijd, laat zien hoe goed wij ons kunnen aanpassen aan verandering! Dat alles went en je echt wel een weg vindt. Durf in te stappen en ga voluit. Niet half, niet straks, niet als het moment perfect is, nu.

Balans is namelijk iets wat je zelf creëert. Een ontspannen relatie met voeding krijg je door zelf te zorgen voor positieve gedachten en kennis te hebben van de juiste dagelijks handelingen die daarbij horen. Mijn E-book 'Gezond thuiswerken doe je zo' legt jou aan de hand van eenvoudige stappenplannen, tips en recepten uit hoe je dit stapsgewijs kunt aanpakken. Niet radicaal alles omgooien, maar op jouw manier en jouw tempo. 

Aangezien ik daar zelf ook jaren mee heb geworsteld, deel ik ook hoe mijn proces is verlopen en hoe ik mezelf van een diep dal naar de energieke en positieve Robin heb geholpen.. en dat kan jij ook bereiken!

Geniet van het heerlijke lenteweer en laat het zonlicht alles luchtig maken!

The only way is up.

Met gezonde groet, Robin

Tags
Wellicht interessant