img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-2-2021 09:25

D66 Leudal neemt wederom deel aan gemeenteraadsverkiezingen

Leudal - 25 februari 2021 - Woensdagavond besloten de leden van D66 Leudal unaniem om voor de derde maal op rij deel te gaan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Leudal. D66 Leudal deed in 2014 voor het eerst mee en wist uit onverwachte hoek meteen 2 zetels te veroveren. Na het vertrek van Rens Raemakers naar de Tweede Kamer (2017) bleef de lokale afdeling enorm actief. Bij de verkiezingen in 2018 leidde dat zelfs tot een extra zetel!

img

Met 3 zetels in de gemeenteraad van Leudal, 1 wethouder in het college van Leudal en een enorme groei aan leden, besloten de leden van D66 Leudal woensdagavond unaniem om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Voorzitter Jort Raemakers is enthousiast over het deelnamebesluit. "We zien in onze afdeling maar vooral in Leudal een enorme stijging van het aantal leden. Ik ben ongelooflijk trots op onze afdeling en onze lokale D66’ers! Het aantal leden steeg in het afgelopen jaar met maar liefst 50%. Dat zijn ongekend hoge cijfers voor onze afdeling. Samen met onze leden is het bestuur ervan overtuigd om wederom voor een verkiezingswinst te gaan in 2022."

Op vrijdag 26 februari heeft DeltaLimburg.nl een interview met Rens Raemakers dat om 10.30 uur LIVE wordt uitgezonden op www.deltalimburg.nl. Gemist of later (terug)kijken? Dat kan. Het interview blijft beschikbaar op www.deltalimburg.nl/live.

Foto D66 Leudal

Tags
Wellicht interessant