img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2021 16:13

Nieuwe bundel 'In de Herfst van 't Leven' van Ron Verhees

Linne - 27 februari 2021 - “In de Herfst van ’t Leven”, is de titel van de nieuwe bundel van de 65-jarige auteur en dialectschrijver Ron Verhees uit Linne, die dagelijks columns, gedichten, verzen of raps publiceert op zijn facebook onder het pseudoniem The Flosser. De 140 pagina’s dikke bundel is voorzien van leuke illustraties en geeft een beeld van het leven in Midden – Limburg, Nederland en de veranderingen in de maatschappij. Dit alles onder de noemer “kroniek van de dag”.

img

Ron Verhees verhaalt van hetgeen zijn ogen en oren registreren in de media en tijdens wandelingen of bezoekjes in de regio. Niet links, niet rechts maar recht door zee, zijn kenmerkend voor hem. Daarnaast is er ook met grote regelmaat aandacht voor de natuur, zijn geboortedorp, lief en leed, leven en sterven. De grote maatschappelijke betrokkenheid spreekt uit al zijn werken.

De schrijver, die werkzaam is geweest in onderwijs en begeleiding van mensen op hun weg naar de arbeidsmarkt heeft tevens zijn sporen verdiend als vrijwilliger, initiatiefnemer en bestuurder van diverse maatschappelijke organisaties zoals Oost-Europahulp, de lokale omroep, documentaires, Kledingbank Limburg, de Nationale Kledingbank en het Kenniscentrum Kledingbanken Nederland.

Momenteel is Ron Verhees nog actief als bestuurslid Gehandicapten Platform Maasgouw en als adviseur van de Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw.

Praktische informatie

De bundel “In de Herfst van ’t Leven” is evenals de voorgaande bundels verkrijgbaar via Drukkerij Schuren, Breeweg 31 Linne en bij de schrijver Ron Verhees zelf, Bernhardstraat 12 Linne.

De kostprijs is drukprijs is €15 per bundel.

Wellicht interessant