img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-3-2021 11:02

Gratis Open Trainingen Jumbo-Visma Academy - ontdek de wielersport

Limburg - 2 maart 2021 - Team Jumbo-Visma Academy organiseert Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. Ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud, heb je weinig tot geen ervaring met wielrennen en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen! In onze regio worden deze in Venlo georganiseerd.

img

Tijdens de Open Trainingen staat natuurlijk het wielrennen centraal. Leer hoe je bochten rijdt, hoe je in een groep fietst en waar je nog meer op let tijdens het wielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met wielerverenigingen en SportZeeland en mede mogelijk gemaakt door Limburg Cycling en de provincie Zeeland. De Open Trainingen vinden plaats op verschillende locaties. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt. Wielertrainers van betrokken wielerverenigingen verzorgen de Open Trainingen.

Het is mogelijk om je voor één of meerdere trainingen in te schrijven. Ze worden in Limburg georganiseerd in Hoensbroek, Venlo en Sittard.  

De Open Trainingen worden onder voorbehoud georganiseerd en met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Aanmelden

In Venlo worden de Open Trainingen gegeven op de Skate- en Wieleromgeving Herungerberg op dinsdagavond tussen 17.30 – 19.00 uur. Aanmelden kan hier. Je kunt kiezen uit 9 dinsdagen in maart, april en mei 2021.

Hier kun je je aanmelden voor de Open Trainingen in Hoensbroek en Sittard  

Stockfoto

 

Tags
Wellicht interessant