img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-3-2021 10:27

Nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg is verkrijgbaar

13 maart 2021 - In de wintermaanden is er door Routebureau Noord- en Midden-Limburg hard gewerkt om het fietsroutenetwerk te verbeteren en routes te wijzigen, zodat alles weer up-to-date is nu het fietsseizoen weer gaat beginnen. Hier hoort ook een nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg bij, die vanaf nu is te bestellen in de vernieuwde webshop Hart van Limburg.

img

Ter ondersteuning van het netwerk heeft Limburg Marketing een handzame fietskaart van met de knooppunten van Noord- en Midden-Limburg en de aangrenzende Duitse, Belgische en Brabantse knooppunten gemaakt.

Naast het Noord- en Midden-Limburgse traject van de Internationale Maasfietsroute staan ook ondernemers aangesloten bij Fietsers Welkom en de VVV’s in de regio op de kaart.

De nieuwe fietskaart Noord- en Midden-Limburg is te bestellen in de compleet vernieuwde webshop www.webshophartvanlimburg.nl, waar ook diverse (VVV)cadeaukaarten, verschillende wandel- en fietskaarten, visvergunningen, souvenirs en nog veel meer verkrijgbaar zijn.
 

Wellicht interessant