img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-3-2021 12:28

Tafeltennisvereniging Westa start dependance in gemeente Echt-Susteren

Wessem/Echt - 26 maart 2021 - Net als veel andere (sport)verenigingen hoopte ook Tafeltennisvereniging Westa uit Wessem in het nieuwe jaar snel op betere tijden. Maar helaas is en blijft de situatie op korte termijn hoogst onzeker. Maar achter de schermen zit de sportclub niet stil. Naast de vaste locatie in Wessem opent Westa vanaf het najaar 2021 een dependance in de gemeente Echt-Susteren.

img

In Tafeltenniscentrum Wessem is het stil, heel stil. Vanaf december 2020 geen enkele activiteit, geen training, geen wedstrijd en ook geen gezellig samenzijn.

Wel worden er sport, spel- en fysieke trainingen in de buitenlucht georganiseerd, online bijscholingen verzorgd en blijft de club samen dagelijks in beweging middels de ‘Ommetjes app’.

Hoe lang dit aanhoudt is nog niet duidelijk, maar op de achtergrond wordt keihard gewerkt aan een vitale bloeiende tafeltennisvereniging na COVID-19.

Ook goed nieuws

Jorg Smeets: "We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we naast onze vaste locatie in Wessem vanaf het najaar van 2021 een dependance starten in de gemeente Echt-Susteren. De afgelopen periode is door een enthousiast groep vrijwilligers hard gewerkt om het tafeltennisaanbod in Echt in de steigers te zetten."

Op dit moment wordt gezocht naar een geschikte accommodatie, wordt gewerkt aan de PR & communicatie en is de wervingscampagne al gestart. In een kort tijdsbestek heeft dit al geresulteerd in 10 aanmeldingen.

In eerste instantie richt de vereniging zich op het aanbod van senioren van 55 jaar en ouder (Fifty+ Vitt),  maar het aanbod voor jeugd en jongeren wordt ook opgepakt.

Het voornemen is om te starten zodra de versoepelingen voor de binnensport het toelaten.

Meer informatie

Geïnteresseerd in het aanbod? Stuur alvast een mail naar Jorg Smeets via jorgsmeets@yahoo.com.

Foto DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant