img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-3-2021 08:57

Hartstocht - Wandel je ook mee op 10 april?

31 maart 2021 - Maak jij graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Kom dan in beweging en meld je aan voor de Hartstocht, een initiatief van de Hartstichting. Wandel op 10 april mee en zet je net als duizenden mede-lopers in voor een gezond(er) hart voor iedereen. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km en start & finish vanuit je eigen voordeur of een plek naar keuze. De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door.

img

Hartstocht Radio en Podcast

Geniet tijdens de wandeling van Hartstocht Radio. Luister naar verhalen van ervaringsdeskundigen, BN’ers, deelnemers en stap lekker door op jouw favoriete wandelbeats en verzoeknummers. Ook is er de Hartstocht Podcast. Deze Podcast bestaat uit een zesdelige reeks waarin a.o Barbara de Loor en Bas Westerweel aan het woord komen hoe je het beste uit jezelf en je hart kunt halen. 

De Hartstichting

De Hartstichting is supporter van jou & je hart. "Daarom komen we tijdens de Hartstocht op 10 april in beweging en halen we geld op voor een hartgezonder Nederland. Gewoon vanuit je voordeur." 

Week van de Hartstocht

De Hartstocht op 10 april is de kick-off van de Week van de Hartstocht: de week waarin ook de jaarlijkse collecte plaats vindt.  

Deelname

Een kaartje kost €15, daarmee:
  • Doe je mee aan een 100% coronaproof evenement
  • Kies je de afstand die jij wilt lopen: 5, 10, 15, 20 of 30 km
  • Ontvang je in aanloop naar het evenement tips&tricks over een hartgezonde leefstijl 
  • Krijg je een op maat gemaakte wandelroute via eRoutes 
  • Krijg je entertainment en support op 10 april via de Hartstocht Radio
  • En loop je mee voor een hartgezonder Nederland 

Inschrijven kan hier.

 

Wellicht interessant