img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-4-2021 11:37

Nieuwe gratis fietsenstalling in Roercenter Roermond gaat open

Roermond - 1 april 2021 - Vanaf zaterdag 3 april is de nieuwe openbare fietsenstalling in het Roercenter in de Roermondse binnenstad geopend. Fietsers kunnen hun fiets er gratis bewaakt stallen. Vanaf die datum is de locatie Steenen Trappen permanent gesloten. Ruim 150 fietsen vinden in de nieuwe fietsenstalling een ruime, goed verlichte en veilige plek. Dat zijn er 50 meer dan in de oude stalling Steenen Trappen. 

img

Welkomstpresentje

Op zaterdag 3 april 8.30 uur gaat de stalling open. De eerste bezoekers krijgen van de ondernemers van het Roercenter een welkomstpresentje. Gebruikers van E-bikes kunnen hun accu gratis opladen in speciale kluisjes. Vanuit de stalling loop je overdekt het Roercenter in. 

2400 gratis plekken in Roermondse binnenstad

Fietsers kunnen in de Roermondse binnenstad de fiets onbewaakt stallen in een fietsenrek of gratis bewaakt stallen in een fietsenstalling. In totaal zijn er in de binnenstad van Roermond 2400 gratis fietsparkeerplaatsen. Naast de nieuwe stalling in het Roercenter, zijn er In Roermond nog twee bewaakte rijwielstallingen: Kloosterwandplein en NS bij het Stationsplein. Kijk hier voor meer informatie en openingstijden.   

Vitale stad

De fietsenstalling Roercenter is mede mogelijk gemaakt door het programma “Vitale Stad” dat gefinancierd wordt door de gemeente Roermond en de Provincie Limburg. Eén van de punten van dit programma is om het fietsen te promoten.

Wellicht interessant