img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-4-2021 09:15

Gratis webinar - Online Veiligheid

Weert - 2 april 2021 - We doen veel op internet, dit is heel handig, makkelijk en snel. Maar ook criminelen zijn online steeds actiever met oplichting en fraude. Hoe kun je zo veilig mogelijk gebruik maken van internet? Die vraag staat centraal tijdens het Webinar Online Veiligheid van Bibliocenter op 21 april van 10.30 tot 11.30 uur of op 10 mei van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Via de chat kunnen vragen worden gesteld.

img

Docenten van SeniorWeb leggen uit wat phishing, spoofing of hulpvraagfraude is, hoe je dit kunt herkennen en wat je zelf kunt doen aan het beveiligen van je computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar is er via de chat gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Dit is een online activiteit. Je kunt de webinar vanaf thuis volgen via internet. Deze bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Zorg dat je van tevoren al Zoom geïnstalleerd hebt op je computer. Je kunt Zoom gratis downloaden. Je hebt hiervoor geen account nodig. Heb je geen ervaring met Zoom, dan helpt Bibliocenter je graag op weg. 

Je ontvangt op de dag van de lezing de link in je mailbox. Tijdens de lezing is er via de chat gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Aanmelden voor het webinar kan via de website van Bibliocenter. 

Meer informatie

Voor meer informatie en hulp met het gebruik van Zoom kun je contact opnemen met Bibliocenter. Telefoon 088-2432000. Vraag naar Els Meeuwissen of stuur een email naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl 
 

Wellicht interessant