img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-4-2021 16:25

Onderzoek naar wensen en behoeften Maasgouwse jongeren

Maasgouw - 5 april 2021 - De gemeente Maasgouw nodigt alle jongeren tussen de 12 en 20 jaar die in Maasgouw wonen uit om een korte vragenlijst in te vullen. De gemeente is benieuwd naar de buitenplekken waar jongeren graag komen, maar ook naar wat jongeren missen. Oftewel, wat zijn de wensen en behoeften van jongeren in Maasgouw op dat vlak. Wat is er al te doen en wat kan er nog worden gerealiseerd?  

img

Wie voert dit onderzoek uit?

Dominique Jansen volgt de opleiding Facility Management op Zuyd Hogeschool in Heerlen. Sinds februari 2021 is hij met veel plezier begonnen aan zijn afstudeerstage bij gemeente Maasgouw. Zijn stage staat in het teken van zijn onderzoek naar de wensen en behoeften van jongeren in de fysieke leefomgeving. Het gaat hier om Maasgouwse jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. 

Wat willen jongeren?

Er wordt onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van jongeren in de fysieke leefomgeving in Maasgouw. Wat is er bijvoorbeeld al voor jongeren buiten te doen? En wat kan er nog meer voor de jongeren gerealiseerd worden? Aan de hand van een enquête, interviews en observaties probeert Dominique antwoorden op verschillende vragen te krijgen. In zijn onderzoek is het ook belangrijk om te kijken wat samen kan worden gedaan, want “Samen maken we Maasgouw!”. 

Vul jij de enquête in?

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud én woon je in Maasgouw? Laat dan weten waar jij graag bent en wat je misschien mist. Zou je graag een skatebaan of chillplek willen in Maasgouw of in jouw dorp? Welke wensen hebben je? Laat het weten en vul deze enquête in! Invultijd ca. 5 minuten. 

Tips, ideeën of vragen?

Heb je verder nog tips, ideeën of vragen voor Dominique? Stuur hem dan een mail naar d.jansen@gemeentemaasgouw.nl of bel/app naar 06 – 82 21 29 36.  

Wellicht interessant