img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-4-2021 17:15

RSD Clothing vestigt zich op bedrijventerrein Boven de Wolfskuil Roermond

Roermond - 7 april 2021 - Op 9 april draagt Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) een bedrijfskavel op Bedrijventerrein Boven de Wolfskuil over aan RSD Clothing BV. Deze ontwikkelt en produceert een eigen merk ski- en snowboard kleding onder de naam REHALL en zal hier een bedrijfspand realiseren. Hans Coppus, directeur OML, is zeer content met deze kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling op het terrein: "Het sluit perfect aan bij de doelen van beeldkwaliteit, zoals vooraf is afgestemd."

img

In 2020 sloot OML een koopovereenkomst met RSD Clothing BV voor de koop van een bedrijfskavel ter grootte van circa 6.500 m2 in Roermond. De overdracht van het bedrijfskavel heeft enige vertraging opgelopen vanwege coronaperikelen.   

Bedrijventerrein Boven de Wolfskuil 

Het bedrijventerrein is gelegen ten zuiden van de stad Roermond, dichtbij de kern van Herten. Met een ligging pal naast de A73 is er een uitstekende bereikbaarheid naar het achterland met eenvoudige aansluitingen naar België en Duitsland. Het bedrijventerrein is gesplitst in een kantorengedeelte met panden van Rabobank, Numidia, Koenen en Co en Businesscenter de Roerpoort. Aan de andere zijde, bestemd voor bedrijvigheid, realiseert RSD-REHALL haar nieuwe bedrijfspand op een royaal perceel van circa 6.500 m2. Met een directe ligging aan de Rijksweg betreft het hier een mooie zichtlocatie. 

Over RSD-REHALL

Ronald Smits is eigenaar van RSD Holding BV waaronder RSD Clothing BV valt. Deze ontwikkelt en produceert een eigen merk ski- en snowboard kleding onder de naam REHALL. Niet alleen is hij eigenaar, maar ook de creatief bedenker van de kleding, inmiddels uitgegroeid tot internationaal outerwear merk. De kleding is te omschrijven als modern, sportief en technisch. Gemaakt van functionele materialen om hoogwaardige, sportieve kleding te ontwikkelen met een prettig draagcomfort. RSD-REHALL gaat het bedrijfspand in gebruik nemen als ontwerpstudio, werkplaats en opslag. Daarnaast zijn er diverse kleine en grote units beschikbaar voor de verhuur. En zoals Ronald Smits zelf aangeeft; bij voorkeur voor creatieve ondernemers, passend bij zijn eigen onderneming. 

Over OML

OML BV draagt bij aan de economische ontwikkeling van de regio Midden-Limburg en doet dit in samenwerking met gelieerde partijen, bedrijfsleven en overheden. OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken.

OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Wellicht interessant