img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-4-2021 10:42

Ook Da Vinci Maasbracht in actie voor zieke Bodhi

16 april 2021 - Toprestaurants Da Vinci (Maasbracht), De Librije (Zwolle), De Treeswijkhoeve (Waalre),  Zarzo en Mei Wah (Eindhoven) hebben de handen ineengeslagen om geld op te halen voor een rolstoeltoegankelijk huis voor de zieke 4-jarige Bodhi Broeren uit Geldrop. Zij hebben een thuismenu samengesteld dat eenmalig op 24 april beschikbaar is. Er wordt via een livestream-event gekookt, terwijl thuiskoks kunnen meekoken. Initiatiefnemer van de actie voor Bodhi is acteur Mike Weerts.

img

Het zevensterrenmenu met signatuurgerechten van de vijf restaurants is eenmalig beschikbaar op 24 april 2021. Die avond koken de vijf chefs het menu in studio Strijp in Eindhoven via een livestream voor en kunnen de thuiskoks meekoken. Tussendoor is er muzikaal entertainment is er een veiling met culinaire items.

Actie voor Bodhi

De actie is een initiatief van de Eindhovense acteur en creative director Mike Weerts. Hij zette een crowdfundingactie op om de ouders van Bodhi te helpen met inzamelen van geld om het huis te verbouwen en rolstoelvriendelijk te maken, nadat Bodhi vanaf zijn middel verlamd raakte door een hersentumor. 

"Ik ben als vader van 2 gezonde kids enorm gezegend. Ik besef me dat iedere dag. We hebben allemaal te maken met onzekerheden. Maar bij de een zijn die groter dan bij de ander. Zo heeft ons het verhaal van Maikel en Liesa enorm aangegrepen. Onze dochters zitten bij elkaar in de kleuterklas. Sinds 1,5 jaar horen wij  dagelijks over de struggles waar zij en hun zoontje Bodhi mee te maken hebben. Bodhi is namelijk 4, maar heeft al meer dan 2 jaar te kampen met een hersentumor in zijn ruggenmerg. Deze tumor heeft ervoor gezorgd dat Bodhi vanaf zijn middel verlamd is geraakt..En dan word je stil... maar ik wil niet stil zijn.. we willen deze mensen helpen. In al die onzekerheid gunnen wij hen hun veilige en warme huis waar zoveel liefde is.. maar ze moeten flink verbouwen om weer terug te kunnen naar een beetje normaal..." 

Meedoen

Tickets en maaltijdbox zijn te bestellen via de website Samenetenvoorbodhi

Doneren

Wil of kun je niet meekoken, maar wil je wel Bodhi helpen? Je kunt via de website gofundme.com geld doneren.

Wellicht interessant