img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-4-2021 16:11

Openluchttheater Thorn is er klaar voor

Thorn - 20 april 2021 - Met het plaatsen van de zeilsculptuur is het Openluchttheater Thorn klaar voor de culturele zomer 2021. Het zware karwei is het sluitstuk van de werkzaamheden die nodig waren om het theater volledig bij de tijd te brengen en speelklaar te maken. Een jaar later dan gepland gaat het Openluchttheater Thorn in juli van start. Het Limburgs Jeugd Symfonie Orkest zorgt voor de muzikale omlijsting van de officiële opening.

Onder het vroegere ‘afdak’ zijn een kleedruimte, toiletten en berging voor de mobiele bar gerealiseerd. Tevens is een duidelijkere bewegwijzering aangebracht.

Cultureel programma

Verder worden inmiddels afspraken gemaakt voor een live-stream opname van het Reünie Harmonie Orkest van het Conservatorium Maastricht en over een voorstelling in het kader van het Limburg Festival. De agenda loopt snel vol met aanvragen voor een cultureel optreden, nu het ernaar uit ziet dat de richtlijnen omtrent het Covid-19 binnen niet al te lange tijd kunnen worden versoepeld.

Trouwlocatie

Het Openluchttheater Thorn blijkt ook bij bruidsparen in trek te zijn als trouwlocatie. Het gerenoveerde theater past nu ook helemaal in de sfeer van het historische en romantische Abdijhof en de Hofferkeukens.

Raadpleeg de website OpenluchtTheaterThorn.nl  voor actuele informatie, of schrijf daarop in voor de nieuwsbrief, opdat je als eerste weet wanneer de kaartverkoop start.

Aanvragen voor optredens kunnen gericht worden aan info@OpenluchtTheaterThorn.nl.

Foto's: Peter Bokken

Wellicht interessant