img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-5-2021 11:30

Wandelevenement Stevensweert groot succes!

Stevensweert - 4 mei 2021 - Afgelopen weekend konden wandelaars hun hart ophalen op het Eiland in de Maas. Ze konden kiezen uit verschillende afstanden en voor de kinderen was een fotozoektocht uitgezet. Van elke inschrijving was een bedrag bestemd voor Dorpsraad Stevensweert voor hun bijdrage aan de Stevensweertse gemeenschap. Het was een groot succes, er werd maar liefst € 650 bij elkaar gewandeld voor de Dorpsraad! Een verslag:  

img

"Super Wandelevenement 

Op 1 en 2 mei jl. vond er een zeer geslaagd  wandelevenement plaats op ons “Eiland in de Maas”.Bij dit evenement waren een aantal plaatselijke ondernemers betrokken: ’t Oad Kloaster, IJsssalon Laaker Boere ies, en Pannenkoekenhuis ’t Eiland.

Liefst 370 deelnemers hebben van de wandelingen mogen genieten. De wandelaars kwamen uit alle windstreken… van Eindhoven tot Gent. Het was prachtig wandelen door onze mooie dorpen en men genoot van de schitterende natuur. Voor elke deelnemer was er een passende wandeling uitgezet, waarbij de kindvriendelijke wandeling voor de kinderen een extra pluim verdiend. De organisatie had zich in deze Coronatijd goed voorbereid door met een tijdslot te werken en de deelnemers moesten de Coranaregels in acht nemen.

De organisatoren: Nathalie Teunissen-Didden, Mark Michels en John Teunissen, ontvingen veel lof voor de uitstekende organisatie en de klantvriendelijke benadering van de deelnemers. Ze mochten dan ook vele complimenten in ontvangst nemen en kregen herhaaldelijk de vraag: Wanneer vindt het volgende wandelevenement plaats?

Een extra woord van dank aan de sponsoren: bakkerij Dieteren, wandelsport Ton Notermans en  ‘Ik wil een startershypotheek.nl’.

Aan het einde van dit geslaagde evenement mocht de voorzitter van de dorpsraad een cheque ontvangen van maar liefst € 650 euro.

De dorpsraad wil Nathalie, John en Mark hartelijk danken voor dit super bedrag en dit onvergetelijke evenement voor de deelnemers.

Namens de dorpsraad,
 
Jan Mueters - voorzitter" 

Foto Dorpsraad Stevensweert 
 

Wellicht interessant