img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-5-2021 10:00

Proteion genomineerd voor Zinnige Zorg Award 2021 van VGZ

Horn - 11 mei 2021 - Proteion is, met haar initiatief Powered by Proteion, genomineerd voor de Zinnige Zorg Award 2021 van VGZ. Dat betekent dubbelfeest voor Proteion, dat ook haar eeuwfeest viert. Het Nederlandse publiek bepaalt wie de vijf finalisten worden. Stemmen kan tot en met 30 mei. Een deskundige jury kiest op dinsdagavond 1 juni tijdens een speciale finaleavond de drie winnaars.

img

Over Powered  by Proteion

Met Powered by Proteion ondersteunt Proteion lokale zorgondernemers en zorgen ze dat cliënten met een 24-uurs zorgvraag, die niet meer thuis kunnen wonen, tóch dichtbij hun vertrouwde omgeving blijven.

Kijk ook naar dit filmpje over Powered by Proteion.

Zinnige Zorg Award

De Zinnige Zorg Award is dé award op het gebied van innovatieve initiatieven in de zorg. Elk jaar nomineert VGZ bewezen effectieve initiatieven, bedacht door zorgverleners zelf. Dit jaar zijn er 14 genomineerde initiatieven. Powered by Proteion is er één van. Deze genomineerden dingen mee naar drie prijzen: 10.000 euro voor de winnaar (gouden award), 5.000 euro voor nummer twee (zilveren award) en 2.500 euro voor de derde plaats (bronzen award). Met het geld kunnen de zorgaanbieders hun zinnige zorg initiatief nog verder uitbreiden. Dinsdag 1 juni reikt VGZ de prijzen uit.

Nederlandse publiek bepaalt de finalisten

Het Nederlandse publiek bepaalt wie de vijf finalisten worden, door te stemmen op één van de initiatieven.

Stemmen op Proteion

Wilt u uw stem uitbrengen op Proteion? Dat kan via de website van VGZ.  
 

Wellicht interessant