img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-2-2019 14:00

Promotie Maasplassen op BOOT Düsseldorf

Wessem - De Maasplassen zijn volop in ontwikkeling. De Provincie Limburg en de gemeenten rondom de Maasplassen willen het gebied optimaal benutten voor recreatie en daarnaast moet er een goede balans komen tussen natuur en recreatie. Ook in Wessem zijn enkele ondernemers samen volop in beweging in de Nautische Boulevard Wessem. Een begin is eind januari 2019 gemaakt tijdens de beurs BOOT Düsseldorf. Wij zochten de Maasgouwse ondernemers op in Düsseldorf en maakten een zesdelige serie die vanaf 7 februari 2019 hier online gaat en laat zien hoe belangrijk het is om de Limburgse Maasplassen en de Nautische Boulevard Wessem te promoten bij een internationaal publiek op BOOT Düsseldorf.  

In de Prins Mauritshaven in Wessem ontwikkelt zich het ‘onestop servicecentrum’ voor de pleziervaart op de Maasplassen: de Nautische Boulevard Wessem. Diverse bedrijven, elk hun eigen specialisme, bieden samen een totaalservice voor de watersport. Denk aan verkoop, verhuur, reparatie en stalling van uw boot. De Nautische Boulevard Wessem is een broedplaats voor noviteiten, innovaties en creativiteit in het nautisch vakmanschap.

De Provincie Limburg moedigt ontspanning en toerisme rondom de Maas en de Maasplassen in Midden- en Noord-Limburg aan en daarvoor is het Actieplan Waterrecreatie ontwikkeld. In Düsseldorf werd dit Actieplan samen verder uitgedragen. BOOT Düsseldorf is wereldwijd de grootste beurs voor motorboten en watersport in het Duitse Düsseldorf. De beurs telde meer dan 1.900 exposanten. 

Foto's Fred Simons

Wellicht interessant