img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-5-2021 15:15

NL Doet 2021 in Midden-Limburg - vrijwilligers gevraagd

Midden-Limburg - 16 mei 2021 - Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in onze regio zijn er veel klussen beschikbaar waarvoor vrijwilligers worden gezocht. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren en het is nog gezellig ook! Meld je aan!

img

Enkele beschikbare klussen in onze regio (er zijn er nog veel meer):

Breerpark Maasbracht

Stichting Breerdeerkes zoekt nog enkele vrijwilligers om op 29 mei samen een aantal klussen aan te pakken in het dierparkje in Maasbracht, die anders blijven liggen.De klussen zijn van diverse aard, zoals bijvoorbeeld schoonmaakwerk, verbeteren van het straatwerk en het aanbrengen van dakgoten.

Speel- en ontmoetingsplek Baexem

In de Buurt Roorstraat te Baexem zijn de eerste stappen reeds gezet om te komen tot een speel- en ontmoetingsplek, welke gerealiseerd wordt in een groengebied in het centrum van Baexem gelegen naast de voetbalvelden. Inmiddels is er al een gebruikersovereenkomst met de gemeente Leudal gesloten en kan daadwerkelijk aan de slag gegaan worden in het groengebied. Tijdens de NL-doet dag zullen diverse werkzaamheden ter verdere invulling van de ontmoetingsplek plaatsvinden.

Scoutinggroep René Höppener Roermond

Scoutinggroep René Höppener heeft een speltak voor kinderen en jong volwassene met een beperking. Voor deze speltak wil de organisatie een mooie en rustgevende snoezelruimte creëren zodat de kinderen en/of de jong volwassene zich even terug kunnen trekken als dit nodig is..

Nog veel meer klussen beschikbaar!

Dit zijn maar 3 van de vele aangemelde klussen in de gemeenten Roermond, Maasgouw en Leudal. Neem eens een kijkje op de website Doet NL. Vele handen maken licht werk!

Aanmelden kan via de website van NL Doet.

Meer informatie over NL Doet is te vinden op de website NLDoet.nl

160521/HvL

Wellicht interessant