img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2021 05:35

Proteion is 3e publiekswinnaar Zinnige Zorg Award 2021

Horn - 2 juni 2021 – Proteion is, met haar initiatief Powered by Proteion, gekozen als derde publieksfavoriet van de Zinnige Zorg Award 2021. Hiermee eindigden ze bij de vijf finalisten. Een jury bepaalde uit de vijf publieksvoorkeuren uiteindelijk de drie winnaars: IkHerstel, VieCuri Medisch Centrum en Jeroen Bosch Ziekenhuis kregen de gouden, zilveren en bronzen Zinnige Zorg Award 2021. Proteion Powered by Proteion was één van de 14 genomineerden.

img

Wiel Ploegman (voorzitter Raad van Bestuur Proteion): “Wij zijn trots en dankbaar dat we een nominatie ontvingen voor de Zinnige Zorg Award en op die manier ons prachtige initiatief brede aandacht kunnen geven. Graag bedanken we iedereen in het bijzonder voor zijn stem.” 

Winnaars Zinnige Zorg Award 2021

IkHerstel, VieCuri Medisch Centrum en Jeroen Bosch Ziekenhuis kregen de gouden, zilveren en bronzen Zinnige Zorg Award 2021 uitgereikt door de vakjury. Proteion feliciteert hen van harte met deze mooie award.

Powered by Proteion

Met Powered by Proteion ondersteunt Proteion lokale zorgondernemers en zorgen ze dat cliënten met een 24-uurs zorgvraag, die niet meer thuis kunnen wonen, tóch dichtbij hun vertrouwde omgeving blijven.

Zinnige Zorg Award

De Zinnige Zorg Award is dé award op het gebied van innovatieve initiatieven in de zorg. Elk jaar nomineert VGZ bewezen effectieve initiatieven, bedacht door zorgverleners zelf. Dit jaar zijn er 14 genomineerde initiatieven. Powered by Proteion is er één van. Deze genomineerden dingen mee naar drie prijzen: 10.000 euro voor de winnaar (gouden award), 5.000 euro voor nummer twee (zilveren award) en 2.500 euro voor de derde plaats (bronzen award). Met het geld kunnen de zorgaanbieders hun zinnige zorg initiatief nog verder uitbreiden.  

020621/HvL
 

Tags
Wellicht interessant