img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-6-2021 06:45

Linda - Van Wieërt noa Kepèl

Panningen - 3 juni 2021 - Onze columniste Linda Gielen is de eigenaar van uitgeverij Bullseye Publishing, dat onderdeel is van de Bullseye Group. Dit is haar nieuwste column, één week later dan gebruikelijk en dat heeft een goede reden.... de Bullseye Group inclusief Bullseye Publishing is namelijk per 1 juni verhuisd van Weert naar Panningen en zo'n verhuizing kost natuurlijk heel veel tijd en energie. We wensen haar en al haar collega's heel veel geluk in Kepèl, zoals Panningen in de volksmond wordt genoemd. 

"Afgestudeerd aan de grafische school en opgegroeid in een échte drukkersfamilie, startte eigenaar Rob van de Meulenhof in het jaar 0 (2000) zijn eigen reclamebureau in Weert. Op een winterse avond in 2012 ontstond het idee om hiernaast een uitgeverij van boeken te starten, vanuit een persoonlijke passie voor schrijven en lezen. In 2013 werd het eerste boek als pilot gepresenteerd. Vanwege het grote succes werd in 2014 uitgeverij Bullseye Publishing opgericht en kwam eigenaar Linda Gielen deze bedrijfstak versterken.

Nu, 21 jaar later, is het tijd voor een nieuwe locatie.

Vanaf 1 juni 2021 is Bullseye Group (de verzamelnaam van de uitgeverij, digitaal drukkerij en boekbinderij) gevestigd in een nieuw pand op John F. Kennedylaan 238a te Panningen (Kepèl).

Op 29 april mochten we de sleutel in ontvangst nemen van het gloednieuwe pand, weken van opruimen, inpakken en klussen begonnen. De volledige verhuizing, van beslissing tot verhuizing zelf, heeft ruim anderhalf jaar geduurd. Tijd die we, samen met onze partners, hebben gespendeerd in het ontwikkelen van nieuwe producten en verder uitwerken van onze missie en visie.

We hebben bewust voor Panningen gekozen omdat de mentaliteit en energie van deze plek ons aanspreekt. Ook kunnen wij op deze manier de lijntjes kort houden met de diverse (creatieve) partners die wij al hebben in en rondom deze plek.

Door ons eigen ambacht, passie en specialisatie te combineren met samenwerkingen, groot en klein, maken wij sprankelende en unieke producten mogelijk, zowel als het gaat om boeken alsook digitaal drukwerk voor verenigingen, bedrijven en particulieren. 

Bullseye Publishing is een onderdeel van Bullseye Group en is uitgever van Nederlandstalige boeken met als grootste afzetmarkt Nederland en Vlaanderen. Onze boeken worden geschreven door beginnende en gevorderde (internationale) auteurs.

Met onze slogan ‘We don’t just publish books, we publish dreams’ is ons gehele concept omvat.

Een uitspraak overgenomen van auteurs die niet alleen een boek bij ons wilden uitgeven, maar bovenal een langgekoesterde droom in vervulling zagen gaan.

Al deze ‘dromen’ produceren wij op een bewuste en verantwoord mogelijke manier. Zo drukken, binden en produceren wij onze boeken op afroep geheel in eigen beheer. We maken hierbij gebruik van ‘food approved’ toners, ofwel toners niet giftig voor mens en milieu. De apparatuur die hiervoor wordt gebruikt is energiezuinig, waarbij we ook traditioneel handwerk niet schuwen. Naast FSC gekeurd papier, waardoor wij zorg dragen voor duurzaam bosbeheer, maken wij gebruik van papier gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels) en een papiervrije variant, waardoor er geen boom meer gekapt hoeft te worden voor jouw drukwerk.

Onze eigen droom is mensen inspireren en motiveren - onder andere middels boeken, fotoboeken en (digitaal) drukwerk - op een manier die minder belastend is voor het milieu. 

Want daar wordt uiteindelijk iedereen blij van...

Wil jij meer weten, of een afspraak inplannen?

Neem gerust contact met ons op. 

Rob van de Meulenhof & Linda Gielen
Bullseye Group 
Print | Publishing | Products | Partners
John F. Kennedylaan 238a
5981 WX  Panningen (NL)
Tel. 077 400 8113" 

Foto's Linda Gielen

030621/HvL

Wellicht interessant