img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-6-2021 19:39

Roermond City Swim mikt op evenement zonder beperkingen

Roermond - 16 juni 2021 - Afgelopen week koos de organisatie van de Roermond City Swim zaterdag 4 september als definitieve datum voor de editie 2021. Op 4 september zullen naar de huidige inzichten van de organisatie alle lichten op groen staan om een ‘vrij’ evenement te organiseren. Zonder de restricties die ons allemaal zo lang hebben beperkt.

img

De organisatie: "We zien de positieve ontwikkelingen op het gebied van versoepelingen. Een versnelling waarmee we gelukkig blij worden verrast; het vooruitzicht dat per 1 september iedere Nederlander die dat wenst, kan zijn gevaccineerd. Al deze ontwikkelingen overtuigen de organisatie ervan dat we met zijn allen op 4 september een Roermond City Swim als vanouds kunnen organiseren. Bijkomend voordeel is dat we dan ná alle vakanties zitten.

Gelet op deze hele concrete verwachtingen verplaatsen we de eerder gekozen datum 2 weken naar achteren. Deze twee weken geven naar onze overtuiging dié zekerheid om in volle overtuiging te gaan toewerken naar een uniek en onvergetelijk post-corona-evenement!

Mocht om welke reden dan ook toch nog enige beperking worden opgelegd, dan zullen we ons daar natuurlijk aan houden."

Maar op dit moment durft de organisatie het vertrouwen uit te spreken dat Roermond City Swim 2021 een onvergetelijke editie wordt. Een ‘bevrijdend’ en misschien wel emotioneel top-evenement dat samen kan worden gevierd. Zwemmers én toeschouwers.

De organisatie verheugt zich om dit evenement aan de inwoners van Midden-Limburg te kunnen aanbieden en met jullie samen te mogen beleven.

Afbeelding FB Roermond City Swim
160621/HvL

 

Wellicht interessant