img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-6-2021 18:25

Limburg Festival 2021 gaat écht door !

Midden-Limburg -21 juni 2021 - Begin april meldde de organisatie alles op alles te zetten om editie 2021 van het Limburg Festival te kunnen laten doorgaan, coronaproof. En nu is het dan écht zeker: het Limburg Festival gaat door met een nagenoeg volledig programma! Van 25 tot en met 29 augustus wordt Midden-Limburg weer omgetoverd tot één groot theaterlandschap vol betoverende en verrassende acts. Alleen over de fietsroutes van 'Natuurlijk … Theater' bestaat nog onzekerheid. 

img

Het programma

Op dit moment kunnen nagenoeg alle voorstellingen zoals gepland (met de op dat moment wettelijke maatregelen in acht nemend) plaatsvinden, al is een verminderd aantal beschikbare kaartjes per voorstelling onvermijdelijk. Desalniettemin zet de organisatie alles op alles om ook dit jaar weer podium te geven aan het mooiste theateraanbod en zorgt ze voor verrassende routes om je onder te dompelen in dans, opera en muzikaal theater. Het volledige programma wordt medio juli bekendgemaakt.

Tipje van de sluier

Er wordt wel al een tipje van de sluier opgelicht: George en Eran Producties, De Jonge en de Witte, BOT Zwermers, Nhung Dam, Piepschuim, Joost Vrouenraaets & Marika Meoli en nog veel meer!

Fietsroutes Natuurlijk…Theater 

Momenteel bekijkt de organisatie de opties om de fietsroutes van Natuurlijk…Theater door te laten gaan, en als dat lukt, in welke vorm. De spontaniteit waarmee bezoekers normaliter een kaartje konden kopen en massaal de fietstocht konden afleggen, worden door corona bemoeilijkt. De aankomende weken wordt de knoop doorgehakt. 

Over het Limburg Festival

Het Limburg Festival is het oudste theaterfestival in Midden-Limburg! Sinds 1983 krijgen bezoekers een unieke ervaring met bijzonder theater op unieke locaties. Midden-Limburg wordt omgetoverd om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.

Meer informatie is te vinden op de website Limburg Festival.

210621/HvL

Wellicht interessant