img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-6-2021 01:27

Bibliocenter zoekt taalvrijwilligers voor de Open Inloop Taal in Leudal

Baexem/Heythuysen - 29 juni 2021 - Wil je in contact komen met mensen van verschillende culturele achtergronden en ze persoonlijk op weg helpen met het leren van de Nederlandse taal? Dan is de functie van vrijwilliger bij de Open Inloop Taal iets voor jou! Als vrijwilliger ondersteun je elke week anderstaligen én Nederlanders die hun spreek-, lees- en schrijfvaardigheid willen oefenen en beantwoord je vragen over de Nederlandse samenleving. Afwisselend in Baexem en Heythuysen. 

img

Baexem en Heythuysen

De Open Inloop Taal is elke donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. De ene week in de bibliotheek in Heythuysen en de andere week in ’t Baexheimerhuuske in Baexem. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van een warm welkom met koffie en thee, het voorbereiden van de thema’s, materialen klaarzetten en het voeren van alledaagse gesprekken en werken in spelvorm.

Taalvrijwilliger 

Bibliocenter zoekt enthousiaste en geduldige vrijwilligers met affiniteit met andere culturen en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Vrijwilligers ontvangen goede begeleiding en een gratis lidmaatschap van de bibliotheek. Bovendien ben je vrijwilliger in een hele interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek. 

Heb je interesse om vrijwilliger te worden?

Voor meer informatie of om je aan te melden als taalvrijwilliger, neem contact op met Toos Jenniskens van Bibliocenter via telefoonnummer 088-2432000 / 06-36126111 of stuur een e-mail  naar c.jenniskens@bibliocenter.nl

Foto Bibliocenter
290621/HvL
 
 

Tags
Wellicht interessant