img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-7-2021 10:29

Openluchttheater Thorn - Open-Air-Concert met Koninklijke Harmonie van Thorn

Thorn - 3 juli 2021 - Op zaterdag 17 juli geven de Koninklijke Harmonie van Thorn en de Drumband het Open-Air-Concert in Openluchttheater Thorn. Het is het eerste concert van de Thornse harmonie na anderhalf jaar coronabeperkingen. Het Open-Air Concert staat dit jaar in het teken van het afscheid van Ruud Dullens als instructeur van de Drumband. Na vele successen gaat hij het stokje in september overdragen aan Paul Schrader.

img

Het programma

Het verenigingsjaar 2020-2021 was er één om snel te vergeten, maar de Koninklijke Harmonie en de Drumband durven nu eindelijk weer vooruit te kijken. 

Het concert wordt coronaproof gegeven en daarom wordt er door het harmonieorkest in drie groepen geconcerteerd. Zo zal het houtensemble de aftrap geven met beroemde Capriccio Espagnol van Rimsky Korsakov. Het saxofoon ensemble o.l.v. Ankie Mofers vervolgt het concert waarna de kopersectie het muzikale gedeelte van de harmonie zal completeren. Het hout en koper ensemble staan o.l.v. Jan Cober.

Maar natuurlijk staat de avond in het teken van het afscheid van Ruud Dullens en daarom zal de Drumband van de Koninklijke Harmonie van Thorn nog één keer onder leiding van Ruud de avond afsluiten.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 17 juli 2021, aanvang 19.30 uur

waar - Openluchttheater Thorn (naast de Stiftkerk in Thorn)
 
kaarten -  kaarten zijn online te koop via deze webpagina van het Openluchttheater Thorn. Kinderen t/m 12 jaar tickets € 5  en vanaf 13 jaar € 10, dit is inclusief twee muntjes t.w.v. elk € 2,50 voor een drankje naar keuze. Let op, kaarten zijn wegens de huidige corona maatregelen maar beperkt beschikbaar.
 

Foto's Openluchttheater Thorn
030721/HvL

Wellicht interessant