img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2021 05:15

Muziektheater Cuypers - zes kinderen gezocht voor drie kinderrollen

Roermond - 20 juli 2021 - De voorbereidingen van het Muziektheater Cuypers zijn in volle gang. Voor drie kinderrollen is het Muziektheater op zoek naar zes kinderen van 8 - 11 jaar. Op zaterdag 24 juli wordt hiervoor een speciale dans-, zang- en spelochtend voor kinderen georganiseerd in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Lijkt jou dat leuk en wil je meedoen? Geef je dan snel op.  

img

Spelenderwijs 

Theaterdocent Bart Segers en Marjolein Heijltjes, docent musical van de ECI Cultuurfabriek, gaan die ochtend op twee momenten op een leuke manier met de kinderen aan de slag. Ze proberen op een speelse manier te kijken wie geschikt is voor de drie rollen die er zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 – 11 jaar.

In totaal zoekt Muziektheater Cuypers zes kinderen.

Aan de dans, zang en spelochtend doen in totaal 48 kinderen mee verdeeld over 2 groepen. Het is mogelijk om tussen 10.45 uur en 11.30 uuraanwezig te zijn tijdens één van deze ’auditierondes’. 

Heb je interesse, meld je dan aan per e-mail via artiesten@muziektheatercuypers.nl of via WhatsApp naar Anita Douven, werkgroep Communicatie & marketing 06- 12263014. 

Zaterdagochtend zullen Maud van Leeuwen en Britt Nelissen hun contract als jonge hoofdrolspelers bij het Muziektheater Cuypers ondertekenen.

Muziektheater Cuypers

De naam van Pierre Cuypers is onlosmakelijk verbonden aan Roermond. Hij is er geboren, bracht een groot deel van zijn carrière door in deze stad en zijn grafmonument staat op het Oude Kerkhof. Als architect is Cuypers verantwoordelijk voor de bouw van vele kerken in Nederland. Hiernaast is hij bekend als bouwmeester van onder andere het Rijksmuseum, het Centraal Station in Amsterdam en Kasteel de Haar in Haarzuilens. 

Het Muziektheater Cuypers gaat verder dan zijn beroemde bouwwerken. Naast zijn karakter als perfectionistische architect, gaat het om de mens achter het werk en zijn rol als vader. 

Van woensdag 9 t/m zondag 13 maart 2022 zijn er zes voorstellingen van Muziektheater Cuypers in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

200721/HvL

Tags
Wellicht interessant