img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-7-2021 15:02

Nieuwe datum Kunstmanifestatie 'Kunstig Naer' is 5 juni 2022

Neer - 7 juli 2021 - De werkgroep van initiatiefnemers en organisatoren van ‘Kunstig Naer’ heeft besloten om de kunstmanifestatie te laten plaatsvinden op zondag 5 juni 2022 (Pinksterzondag). De kunstmanifestatie in D'n Haammaeker in Neer zou oorspronkelijk plaatsvinden op zondag 11 juli. Begin juni maakte de werkgroep bekend dat deze datum vanwege de geldende coronamaatregelen niet haalbaar was en dat men op zoek ging naar een nieuwe datum. 

img

Medio januari 2022 pakt de werkgroep de draad weer op. Dan worden alle kunstenaars, artiesten en vrijwilligers benaderd met de vraag of zij erbij willen zijn, op Pinksterzondag 5 juni 2022. 

Begin juni werd bekendgemaakt dat de werkgroep op zoek zou gaan naar een nieuwe datum. Al vrij snel werd duidelijk dat de situatie te onzeker en te risicovol werd ervaren om ‘Kunstig Naer’ nog dit najaar te laten plaatsvinden. De werkgroep acht de kans reëel, dat de deltavariant van het coronavirus zich in de herfst- en wintermaanden verder zal verspreiden, waardoor de kunstmanifestatie opnieuw uitgesteld zou moeten worden.

Daarom is de kunstmanifestatie nu verschoven naar 2022, en wel naar het begin van de zomer. Dat is volgens de werkgroep het meest geschikte jaargetijde en moment voor een corona verantwoord ‘Kunstig Naer’.

Stockfoto
070721/HvL
 

Tags
Wellicht interessant