img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-7-2021 21:05

Solar 2021 in Roermond gaat NIET door

Roermond - 9 juli 2021 - Voor de organisatie van Solar kwamen de eerder vanavond aangekondigde extra  coronamaatregelen als een mokerslag binnen. "We zijn sprakeloos." Was er vorige week nog het positieve bericht dat het evenement een vergunning kon krijgen, de nieuwe maatregelen betekenen dat het Solar Festival 2021 niet kan/mag doorgaan. De organisatie heeft het volgende bericht op haar FB-pagina geplaatst: 

img

"G*DVERDOMME, EEN MOKERSLAG

We zijn sprakeloos. Eindelijk mochten we jullie, onze fantastische bezoekers, weer verwelkomen op ons mooie Solar festival. Met jullie samen eindelijk weer Solar Weekend vieren zoals we dat al zoveel jaren doen…

We hebben met ons Solar Team zo hard gewerkt om Solar 2021 mogelijk te maken. Het besluit is daar en is dus helaas niet anders, Solar Festival 2021 mag niet doorgaan…

Hoe naar het ook allemaal is, de blik gaat op vooruit. We blijven als bedrijf en team de liefde voor ons Solar Festival uitdragen!

We begrijpen dat jullie met enorm veel vragen zitten en hopen op jullie begrip dat wij die op dit moment nog niet kunnen beantwoorden! Wij moeten deze enorm klap als team verwerken, een hoop regelen en kijken naar de toekomst. We gaan alle ticketkopers binnen nu en twee weken een mail sturen met alle informatie rondom het verplaatsen van Solar 2021 naar de editie van Solar 2022.

Voor nu; stay safe!

Liefs,
Het Solar team"

090721/HvL

Tags
Wellicht interessant