img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-7-2021 13:00

Boekenmarkt 2021 in de Minderbroederskerk Roermond

Roermond - 15 juli 2021 - Op woensdag 28 juli en donderdag 29 juli organiseert de Protestantse Gemeente Roermond samen met de Stg Vrienden van de Minderbroederskerk de jaarlijkse boekenmarkt in de Minderbroederskerk. Er wordt een grote keuze geboden aan tweedehands-boeken van goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. De opbrengst komt ten goede aan het restauratieve onderhoud van het kerkgebouw. Tot 22 juli kunnen boeken, tijdschriften, cd’s, cd-roms, lp’s e.d. worden ingeleverd voor de verkoop.

img

De jaarlijks boekenmarkt in de Minderbroederskerk is in de elf jaar van haar bestaan uitgegroeid tot één van de toonaangevende en best bezochte boekenmarkten in Midden-Limburg.

Aanbod

Twee dagen lang wordt in de Minderbroederskerk een grote keuze geboden aan tweedehands-boeken van goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

De boeken zijn overzichtelijk gerubriceerd op categorie en onderwerp. U vindt er exemplaren, soms meer dan 100 jaar oud, duizenden romans, Duits- Frans- en Engelstalige boeken, woordenboeken, studie- en technische boeken, boeken over kunst en architectuur en bladmuziek.

Eveneens zijn er vele cd’s en dvd’s. Ook zijn er dit jaar weer lp’s. De religieuze boeken in diverse talen vindt u in de oude consistoriekamer.

Maar er zijn ook boeken over geschiedenis, esoterie, archeologie, fotografie, hobby, encyclopedieën groot en klein, naslagwerken, en prachtige natuur- en fotoboeken.

De jeugd- en kinderboeken ontbreken natuurlijk ook niet.

Voor de echte liefhebber een uitgelezen kans om eindelijk het boek te vinden waar hij of zij al jaren naar heeft gezocht. Een eldorado voor degene die 'zo maar wat te lezen' wil meenemen naar huis of op vakantie. Een aangenaam tijdverdrijf voor hem of haar die een paar uurtjes wil rondsnuffelen in andermans culturele afdankertjes, die hier liggen te smeken om een nieuwe intellectuele uitdaging.

Wilt u alleen maar een beetje sfeer opsnuiven en onder de mensen zijn, de koffie en thee staan klaar.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 28 juli van 11.00 – 18.00 uur en donderdag 29 juli van 11.00 – 21.00 uur

waar - Minderbroederskerk Minderbroederssingel 15G, Roermond

Voorverkoop - Leden van de Protestantse Gemeente Roermond en donateurs van de Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk krijgen voorafgaand aan de boekenmarkt van 19.00 – 20.30 uur de exclusieve gelegenheid om in de voorverkoop boeken aan te schaffen.

Inleveren boeken - Tot 22 juli kunnen boeken, tijdschriften, cd’s, cd-roms, lp’s e.d. worden inleveren. Neem daarvoor contact op per e-mail via vrienden@pg-roermond.nl of telefonisch via 0475-318320 of 06-25454289.

Wellicht interessant