img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-7-2021 09:33

Roermond City Swim 2021 gaat NIET door

Roermond - 16 juli 2021 - De afgelopen maanden heeft het gehele organisatieteam van de Roermond City Swim zich met veel creativiteit ingezet om de 5e editie van dit inmiddels traditionele Roermondse zwemevenement op en rond het Roerkadegebied uiteindelijk toch te kunnen realiseren op zaterdag 4 september. Echter, de per 10 juli aangescherpte coronamaatregelen en alle onzekerheden die deze met zich meebrengen, heeft het bestuur na rijp beraad doen besluiten de lustrumeditie 2021 alsnog te annuleren.

img

Verklaring bestuur en organisatie Roermond City Swim:

"Alle energie die er het afgelopen jaar voor 2021 is ingestoken is echter zeker niet voor niets geweest. Nieuwe ideeën, waaronder de Euregionale samenwerking die we inmiddels in de steigers hebben gezet, zullen de Roermond City Swim in 2022 ongetwijfeld extra vleugels gaan geven. 

Veel dank gaat uit naar ons gehele organisatieteam en ondersteuners voor alle inzet, betrokkenheid en vooral flexibiliteit die ze de afgelopen maanden aan de dag hebben gelegd; op naar de voorlopig vastgestelde 3 september 2022 uitgave voor een toegankelijke en sprankelende lustrumeditie van de Roermond City Swim.

Als gevolg van de annulering gaan we het inschrijfgeld zo snel mogelijk retourneren. Wat de donaties betreft is dat duidelijk moelijker en stellen we voor om het totaalbedrag te bewaren voor de editie op vooralsnog 3 september 2022.

Door de actuele AVG en dito privacyregels is het nagenoeg niet mogelijk om de betreffende donateurs te bereiken en de donatie terug te storten. Mochten er donateurs zich bij de organisatie daarover gaan melden dan zullen wij met hun in daarover in gesprek gaan over de mogelijkheden."  

160721/HvL

Wellicht interessant