img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-7-2021 10:30

Zondagmiddag livestream noveengebed voor bisschop Smeets

Roermond/Sittard - Tussen 18 juli en 12 september wordt negen weken lang elke zondagmiddag om 17.00 uur in de basiliek in Sittard een gebedsviering gehouden om te bidden voor de zieke bisschop Smeets en voor alle andere ernstig zieken. Elke zondagmiddag zal een van de leden van het kathedraal kapittel van het bisdom voorgaan in het bidden van de rozenkrans en het speciale noveengebed dat het bisdom heeft laten maken. Meebidden kan via de livestream op de website van het Bisdom Roermond. 

img

Belangstellenden zijn ook welkom in de basiliek aan de Oude Markt in Sittard, met in achtneming van de coronamaatregelen.

Onlangs werd bekend dat bisschop Harrie Smeets van Roermond ernstig ziek is. Hij wordt behandeld voor een hersentumor. De bisschop verblijft momenteel op een logeerkamer in een verpleeghuis in Roermond.

Van daaruit laat hij weten zeer dankbaar te zijn voor alle berichten medeleven die hij heeft ontvangen. Ook dankt hij iedereen die voor hem bidt. De bisschop vraagt hiermee door te gaan en in de gebeden ook alle andere zieken mee te nemen.

Hier kunt u de livestream van het noveengebed - elke zondagmiddag om 17.00 uur - bekijken.

De volledige tekst van het gebed is te downloaden van deze webpagina van het bisdom

De serie livestreams wordt verzorgd door DeltaLimburg.nl.

Foto's Leon van Lier
170721/HvL

Wellicht interessant