img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2021 09:30

Openluchttheater Thorn - 'Ont.moeten' met Celine Weerts

Thorn - 20 juli 2021 - Op zondag 1 augustus neemt Celine Weerts in het Openluchttheater Thorn haar publiek mee in haar eigen verhaal, haar eigen ontmoetingen door de jaren heen en de voor velen herkenbare strijd om van alles te moeten in het leven. Aan de hand van bestaande luisterliedjes van onder anderen Stef Bos, BLØF en Acda en de Munnik, vertelt Celine haar eigen verhaal in haar voorstelling 'Ont.moeten'.

img

Het moeten plannen en willen voldoen aan het perfecte plaatje, maar tegelijkertijd ook het stemmetje in je hoofd te horen dat even wil ont-moeten. Leren loslaten en durven vertrouwen dat het wel goed komt.
 
Ze zegt erover: "Ontmoetingen door de jaren heen zijn mijn dierbaarste herinneringen, het zijn mensen en momenten die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. Opgegroeid in een dorp met tradities, ouder worden en nieuwsgierig zijn naar wat er verder nog allemaal te beleven valt, dromen omzetten in doelen en mezelf hopeloos verliezen in een perfect plaatje dat ik onderweg ergens in mijn hoofd heb gecreëerd. Om dan los te moeten laten en weer te vertrouwen…Opnieuw mensen ontmoeten en zelf even niets meer te moeten…”
 
Celine Weerts - zang en teksten
Jan Willem Hoekstra - piano en arrangementen
Ed Soons - saxofoon
Remco van den Berg - gitaar
Bert Damsma - contrabas
Martin Verdonk - percussie

Praktische informatie

wanneer - zondag 1 augustus 2021, aanvang 20.00 uur

waar - Openluchttheater Thorn

kaarten - deze zijn te bestellen via de website van het Openluchttheater Thorn 

200721/HvL
 

Wellicht interessant