img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-7-2021 03:27

Première theatraal concert 'Geluk bij een ongeluk ' in Roermond

Roermond - 20 juli 2021 - Na drie keer uitstellen gaat het zondag 25 juli eindelijk gebeuren: de première van 'Geluk bij een ongeluk'. Een theatraal concert van zangeres Marjolein Heijltjes en pianist Rob Mennen. Ze gaan op muzikale ontdekkingsreis waarbij ze elkaar opzoeken, uitdagen en uit elkaars comfortzone halen. Een zoektocht naar dat kleine hoekje, want ongeluk is niet te vermijden, tenzij je geluk hebt. Momenten van ontroering, absurditeit en herkenning gaan hand in hand... op 1,5 meter afstand.

img

Over Marjolein Heijltjes

Marjolein is sinds het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg (2013) fulltime werkzaam als zangeres, actrice en vocal coach. Door haar veelzijdigheid en warme stemgeluid kan zij menig genre aan. De afgelopen jaren stond zij als soliste, maar ook met diverse bands en orkesten op uiteenlopende evenementen. Maar de liefde voor het theater zit diep en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dit theaterconcert voelt dan ook als thuiskomen, in haar ‘eigen’ ECI waar ze werkt als vocal coach & musical docente. 

Over Rob Mennen

Rob is een veelgevraagde en graag geziene pianist/begeleider. Hij tourde o.a. met Mirusia en Maurice Hermans en werkt met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en vele anderen. Rob is een echte ‘pianovirtuoos’ met daarnaast een geweldig gevoel voor humor.

Praktische informatie

wanneer - zondag 25 juli 2021, om 16.00 uur en om 19.00 uur

waar - ECI Cultuurfabriek, ECI 13, Roermond

kaarten - deze zijn te bestellen via deze webpagina van ECI Cultuurfabriek. Hier is ook meer informatie te vinden over de voorstelling.  

Foto Marjolein Heijltjes en Rob Mennen
200721/HvL

Tags
Wellicht interessant