img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-7-2021 04:20

Bibliocenter - Demodag Adventure Club

Weert - 22 juli 2021 - Hou je van avontuur én ben jij gek op bordspellen? Kom dan op zaterdag 31 juli tussen 10.00 en 13.00 uur naar de Demodag van de Adventure Club bij Bibliocenter Weert. Hier kun je helemaal opgaan in de rol van je favoriete Held of Heldin. Je speelt een bordspel waarbij je zelf een personage kunt verzinnen om mee op avontuur te gaan. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en het is helemaal gratis!

img

 

Tijdens de Adventure Club Demodag speel je een bordspel waarbij je zelf een personage kunt verzinnen om mee op avontuur te gaan! Dit kan op een zelf bedacht bord, bijvoorbeeld een landschap of een bord geïnspireerd op een boek. Er zijn verschillende verhalen om in te duiken als jouw eigen Held of Heldin. 

Avonturiers zijn altijd op zoek. Soms naar eeuwenoude schatten. Soms naar (de waarheid van) spookverhalen. Aan tweel tafels worden korte scenario’s gespeeld met 1 tot 4 spelers om kennis te maken met het spel. Keuze tussen 3 en 5 scenario’s. 

Gaan jullie mee? Wellicht in een oude piramide? Een betoverend bos? De resten van een ooit groots kasteel?

Over de Adventure Club

De Adventure club is een groep kinderen die samen op avontuur gaan in een variant van het bordspel: Dungeons and Dragons. Het is een rollenspel waarin iedere speler een eigen personage speelt. Rick Vechel van Vechel Fantasy is de bedenker en schrijft de verhalen.’

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 31 juli 2021, tussen 10.00 en 13.00 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

voor wie - kinderen van 8 tot en met 12 jaar

aanmelden - niet nodig

deelname - gratis

Meer informatie is te vinden op deze webpagina van Bibliocenter.

Foto Joey Wojcik, Wojcik Productions
220721/HvL

Wellicht interessant