img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-7-2021 10:45

Boeken- en platenmarkt plus expositie Mariabeelden in Horn

Horn - 27 juli 2021 - In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober organiseert de Sint-Martinusparochie in Horn voor de zesde keer een Boeken- en Platenmarkt in de parochiekerk. Het actiecomité is op zoek naar (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die tijdens deze markt kunnen worden verkocht. Daarnaast wordt er een expositie Mariabeelden georganiseerd. Heeft u een speciaal Mariabeeld dat u voor deze expositie beschikbaar zou willen stellen?

img

Het actiecomité heeft goede hoop dat dit jaar voor de zesde keer de welbekende boeken- en platenmarkt gerealiseerd kan worden. Met uw donatie steunt u parochie St. Martinus HORN die uw boeken, dvd’s etc. tijdens de boekenmarkt kan verkopen.

Spullen voor boeken- en platenmarkt

Het actiecomité is daarvoor op zoek naar (oude) boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken die wij tijdens deze markt kunnen verkopen. 

Mariabeelden voor expositie

Tijdens deze boekenmarkt staat de Mariadevotie centraal. Als ‘nevenactiviteit’ zal er o.a. in de vorm van een expositie extra aandacht worden besteed aan Maria in haar vele gedaantes. Hiervoor is het actiecomité op zoek naar een diversiteit aan Mariabeelden, die in de weekenden van 9/10 en 16/17 oktober worden tentoongesteld. 

Heeft u een speciaal Mariabeeld dat u voor deze expositie beschikbaar zou willen stellen? Stuur dan een foto van het beeld met vermelding van de afmeting naar cdings@hetnet.nl of bel 0475-582319. Het actiecomité maakt dan een keuze uit de beschikbare beelden. Deze selectie zal dan uiteindelijk worden tentoongesteld in de kerk.

Opbrengst

De opbrengst zal worden besteed aan het verruimen van de toegankelijkheid van de kerk en de Mariakapel.

Praktische informatie

Thuis opgehaald - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen bij u thuis opgehaald worden. Neem dan contact op met Louis Vermeulen tel. 06-28430831

Inleveren - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen ook worden afgegeven bij Supermarkt Ruud & Sylvia Vermeulen, Rijksweg 20 in Horn EN op zaterdagen tussen 13.00 en 14.30 uur in de Kasteelstraat tegenover het kasteel in Horn.

Nota Bene - de parochiekerk is GEEN afgiftepunt! 

Christien Dings, actiecomité Boekenmarkt: "Mogen wij weer op u rekenen? Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking namens de Sint-Martinusparochie." 

Foto Christien Dings
270721/HvL 
 

Wellicht interessant