img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-7-2021 03:30

Boerderijfeest op De Meysebergh in Hunsel

Hunsel - 28 juli 2021 - In het weekend van 31 juli en 1 augustus is het feest bij zorgboerderij De Meysebergh in Hunsel. Met op zaterdagavond het debuutoptreden van de Hunselse MeyseBand en op zondag live muziek van Die Original Maaskapelle, een ritje met de paardentram, een creatieve markt. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Gratis entree. Vanwege de coronamaatregelen moeten bezoekers een negatief testbewijs of QR-check op de telefoon kunnen tonen.  

img

Het programma

zaterdag 31 juli

Op zaterdagavond is er vanaf 20.00 uur een exclusief debuut optreden van de nieuw opgerichte Hunselse MeyseBand o.l.v. Maurice Urlings.

zondag 1 augustus

Vanaf 11 uur kunt u aanschuiven en genieten een bordje Eier met Spek van het biologische LIVAR varkentje onder het genot van prachtige Bohmische en Mahrische klanken.

Live muziek van Die Original Maaskapelle op de binnenplaats van De Meysebergh.

Op het erf presenteren diversen hobbyisten hun zelf gemaakte creatie,s o.a. Pottenbakken-Bierbrouwen-Honing maken -Klompenmaker -Bloemschikken-Schilderkunsten -Lampencreaties ect.

Voor de liefhebber van het mooie Hunselse landschap is er een mogelijkheid om een gratis ritje met de paardentram te maken. 

Gratis toegang

Er is geen voorverkoop maar VOL = VOL. Beide dagen gratis entree. Om het feest veilig te laten verlopen is de organisatie genoodzaakt bezoekers bij de ingang te vragen naar een negatief testbewijs of QR check op de telefoon. 

Van harte welkom!

Namens het Meyseberghteam en Die Original Maaskapelle is iedereen van harte welkom bij Zorgboerdeij De Meijseberght, Jacobusstraat 25 te Hunsel.

280721/WW
 

Tags
Wellicht interessant