img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-7-2021 10:15

Walk&Talk voor werkzoekenden - Alles over het uitzendbureau

Weert - 30 juli 2021 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert wellicht iets voor jou! Het thema van deze bijeenkomst is 'Alles over het uitzendbureau'. Weet jij wat een uitzendbureau allemaal voor je kan betekenen in je zoektocht naar een baan? Dit ontdek je tijdens de Walk&Talk voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op 16 augustus van 9.30 uur tot 11.30 uur.

img

Joeri Teeuwen (eigenaar) en Evi Boonman (Intercedent) van BaanHuis Weert zullen alles vertellen over “het uitzendbureau”. Ze leggen uit wat een uitzendbureau voor je kan betekenen, hoe dat proces eruit ziet en wat de voor- en nadelen zijn om via een uitzendbureau te werken.

Wist je bijvoorbeeld dat een uitzendbureau niet alleen maar tijdelijke banen heeft, maar juist de focus heeft op vaste banen bezorgen?  

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn hier te vinden

Deelname/aanmelden

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. 

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. 

Aanmelden kan hier.

Spreekuur loopbaanbegeleiding

Ook is er maandelijks een spreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Myra Fens als coach aanwezig voor advies.

Het komende spreekuur vindt plaats op 20 augustus van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren is mogelijk via deze webpagina van het Bibliocenter. 

300721/HvL

 

Wellicht interessant