img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-8-2021 12:45

Nacht van de Vleermuis - ga mee op vleermuisexcursie in Neeritter

Neeritter - 22 augustus 2021 - In het laatste weekend van augustus wordt jaarlijks de Nacht van de Vleermuis (Bat Night) georganiseerd, met diverse vleermuisactiviteiten voor jong en oud. Ook in onze regio: op zaterdag 28 augustus wordt in Neeritter een vleermuisexcursie georganiseerd. Gratis toegankelijk voor iedereen, ook kinderen zijn onder begeleiding van een ouder van harte welkom! 

img

Een vleermuisexcursie is een mooie kans voor jong en oud om meer te weten te komen over vleermuizen en: ze zelfs te horen en te zien.

Over deze excursie

wanneer - zaterdag 28 augustus 2021, van 21.00 tot ongeveer 23.00 uur
 
waar - startplaats is het parkeerterrein aan de Witttesteegstraat in Neeritter 
 
deelname - gratis
 
aanmelden - dat kan via deze webpagina van het IKL
 
programma - voordat de excursie begint wordt een algemeen verhaal gehouden over vleermuizen. Onder leiding van de gids wordt een korte wandeling gemaakt dicht bij het dorp en rondom de kerk in het dorp. Terug op de parkeerplaats volgt een gezamenlijke afsluiting.   
 
De excursie wordt georganiseerd door IKL in samenwerking met de gemeente Leudal en Zoogdiervereniging.

Andere excursies

Tijdens het weekend van de Nacht van de Vleermuis (vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus) worden diverse excursies georganiseerd, ook in onze regio. Meer informatie hierover is te vinden op deze webpagina van Nacht van de Vleermuis.

stockfoto
220821/WW
 

Wellicht interessant