img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-9-2021 12:25

Expositie en kunstverkoop Art@Aldenghoor in Haelen

Haelen - 13 september 2021 - In Haelen wordt in de ambiance van kasteel Aldenghoor en live jazzmuziek Art@Aldenghoor georganiseerd: een expositie en kunstverkoop van een bijzondere selectie van eigentijdse kunst op een historische locatie. Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september kan iedereen zijn hart ophalen aan bijzondere kunst en cultuur van jonge of juist ervaren kunstenaars, bijeengebracht door een jonge organisatie. De toegang is gratis. 

img

Expositie en kunstverkoop

De expositie en kunstverkoop bevat een verscheidenheid aan kunstvormen en materialen. Schilderijen, keramiek, sculpturen en meubels. Uitbundige, kleurrijke street-art matcht met ingetogen stillevens.

De gekozen kunstenaarsgroep bestaat uit: Lars de Baat, Wilma van Duuren, Inez Bosker, Jos Dirix en Marko Milic uit Slovenia. Samen, de makers van autonome beeldende kunst als ook van functionele kunst. Passend in deze diversiteit zijn twee kunstenaars twintigers en drie ouder in leeftijd. De gezamenlijke waarde zit in de kwaliteit van ieders ambacht en verbeeldingskracht. Het geheel een verrassende verbinding van niveau.

Live jazz-muziek

Zaterdag- en zondagmiddag vult een vijfkoppige jazzband de kunstzinnige belevenis met jazzy klanken. De topformatie 'Back to Jazz ' brengt de sfeer van oude jazz-kelders tot leven in jazzmuziek die zowel oud als nieuw publiek aanspreekt.

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021, van 10.00 tot 18.00 uur

waar - Kasteel Aldenghoor, Kasteellaan 11 Haelen

entree - gratis

Foto Leon van Lier
130921/HvL

 

Wellicht interessant