img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-8-2021 11:15

21e editie Kunstmarkt voor amateurs in Roermond

Roermond - 14 augustus 2021 - Op zaterdag 4 september organiseert Stichting Melieve voor de 21ste keer de Kunstmarkt voor amateurs in Roermond, waar 31 amateurkunstenaars een grote diversiteit van kunstvormen  laten zien. Dit jaar wordt de bijzondere kunstmarkt weer gehouden op het Munsterplein, nadat de markt vorig jaar eenmaal moest uitwijken naar het Kloosterwandplein. Toegang is gratis!

img

Zeer divers aanbod

Papierarchitectuur, handgemaakte glaskralen verwerkt in sieraden en kleine cadeau artikelen, sieraden van zelfgemaakt glas, schilderijen, zilversmeden, glas / keramiek in combinatie met staal, handgemaakt keramiek, bloemsierkunst, handbedrukte stoffen, sjaals, tassen en bijpassende sieraden en hangers van mineralen, edelsmid parelkunst, teddy beren en poppen, beelden, wolvilt en antrosofische poppen en kleertjes, teddyberen en vilten beestjes.

De entree is gratis! Iedereen is van harte welkom!

Over Stichting Melieve

Deze stichting organiseert verschillende evenementen, met als doel dat de meeropbrengst hiervan ten goede komt aan het Koninklijk Roermonds Mannenkoor. Na jarenlang achter de schermen hun partners, de leden van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, te hebben gesteund, wilden een aantal jaren geleden de dames zelf de handen uit te mouwen steken. Om dit plan gestalte te geven heeft men de Stichting Melieve opgericht. De naam Melieve is ontstaan door de voorletters van de initiatiefneemsters te combineren. Volgens Van Dale betekent melieve: aanspreekvorm voor een vrouw, dus deze naam is erg toepasselijk. 

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 4 september 2021, van 10.00 tot 17.00 uur 

waar - Munsterplein, Roermond

toegang - gratis

140821/HvL
 
 

Wellicht interessant