img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-8-2021 01:31

Bibliocenter - gratis tweedelige workshop Handletteren

Weert - 14 augustus 2021 - Handletteren is helemaal in! Wil jij ook mooie handgeschreven zinnen, quotes, woorden en illustraties leren maken? Doe dan mee met de tweedelige workshop Handletteren op 11 en 18 september van 13.30 uur tot 15.30 uur bij Bibliocenter Weert. De workshop is helemaal gratis! Alle benodigde materialen zijn aanwezig en mag je na de workshop houden. 

img

Sierlijke letters, maar ook strak en modern wisselen elkaar af. Een vrolijke tekst die je zelf op papier (of uiteindelijk op bijvoorbeeld een muur) zet en helemaal door jouzelf is gekozen. Hoe leuk is dat?! En… iedereen kan het. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben om toch mooi te kunnen handletteren.

Inhoud van de workshop

  • In les 1 (11 september) ga je, na een korte introductie, aan de slag met oefenbladen, met diverse technieken (incl. handleiding) en materialen. Voor het definitieve uitwerken van een quote heb je de keuze uit diverse papiersoorten.

  • In les 2 (18 september) worden mogelijkheden en technieken uit de eerste workshop, aangevuld met nieuwe informatie, gebruikt voor het handletteren van een krijtbord. 

Alle benodigde materialen zijn aanwezig en na de workshop je eigendom. 

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 11 en 18 september 2021 van 13.30 tot 15.30 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname - gratis

aanmelden - bij veel animo voor de workshop zal er een loting plaatsvinden. Je krijgt dan na aanmelding een persoonlijke bericht met daarin een bevestiging voor deelname. Aanmelden voor de workshop kan via deze webpagina van Bibliocenter. : .

meer informatie - voor inhoudelijke informatie over de workshop kun je bellen naar Els Meeuwissen van Bibliocenter, tel. 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.

140821/HvL
 

Wellicht interessant