img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-8-2021 03:30

5e Grenslandtour voor ligfietsen door Roerdalen

Roerdalen - 15 augustus 2021 - Op 22 augustus wordt de 5e Grenslandtour voor ligfietsen georganiseerd.  De route heeft een lengte van 70 km en start vanaf Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Deze editie is extra feestelijk omdat de gemeente Roerdalen is uitgeroepen tot Ligfiets(vriendelijke) Gemeente 2021. Voorafgaand aan het startsein krijgt de gemeente een banner en oorkonde overhandigd. Aanmelden voor de tocht kan nog tot 20 augustus. 

img

Praktische informatie

wanneer - zondag 22 augustus 2021, verzamelen vanaf 9.45 uur. Ontvangst met koffie/thee en een stukje Limburgse vlaai. Vertrek rond 10.30 uur.  
 
waar - start bij Kasteel Daelenbroeck, Kasteellaan 2 in Herkenbosch.
 
deelname - € 15 per persoon. De inschrijving is pas defintief na ontvangst van uw betaling. Er kan niet contant worden betaald tijdens de tourdag.  Nadat uw betaling is ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail met uw inschrijfnummer. U weet dan dat uw inschrijving en betaling goed zijn ontvangen. 
 
route - de tocht heeft een lengte van 70 km en voert grotendeels door de gemeente Roerdalen. De lunch wordt genuttigd bij 'De Harmoniezaal' in Linne. 
 
inschrijven - dat kan tot 20 augustus 2021 via dit inschrijfformulier

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website Grensrijder.com.

Foto Chris Trines (2018)

Tags
Wellicht interessant