img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2021 12:00

Expositie Mariabeelden in Sint-Martinuskerk Horn

Horn - 18 augustus 2021 - In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober organiseert de Sint-Martinusparochie in Horn voor de zesde keer een Boeken- en Platenmarkt in de parochiekerk. Daarnaast wordt er een expositie Mariabeelden georganiseerd. Heeft u een speciaal Mariabeeld dat u voor deze expositie beschikbaar zou willen stellen? Ook (oude) boeken, lp's, cd's, dvd's en stripboeken voor de boeken- en platenmarkt zijn nog steeds welkom.

img

Mariabeelden voor expositie

Tijdens deze boekenmarkt staat de Mariadevotie centraal met een expositie over Maria in haar vele gedaantes. Hiervoor is het actiecomité op zoek naar een diversiteit van Mariabeelden. Heeft u een speciaal Mariabeeld dat u voor deze expositie tijdelijk beschikbaar zou willen stellen? Stuur dan een foto van het beeld met vermelding van de afmeting naar cdings@hetnet.nl of bel 0475-582319. Het actiecomité maakt dan een keuze uit de beschikbare beelden. Deze selectie zal dan uiteindelijk worden tentoongesteld in de kerk.

Opbrengst

De opbrengst zal worden besteed aan het verruimen van de toegankelijkheid van de kerk en de Mariakapel.

Praktische informatie

Thuis opgehaald - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen bij u thuis opgehaald worden. Neem dan contact op met Louis Vermeulen tel. 06-28430831

Inleveren - boeken, lp’s, cd’s, dvd’s en stripboeken kunnen ook worden afgegeven bij Supermarkt Ruud & Sylvia Vermeulen, Rijksweg 20 in Horn EN op zaterdagen tussen 13.00 en 14.30 uur in de Kasteelstraat tegenover het kasteel in Horn.

Nota Bene - de parochiekerk is GEEN afgiftepunt! 

Foto's Christien Dings
180821/HvL 

 

Wellicht interessant