img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-8-2021 12:15

geBOEKt door Bibliorura - Formule 1-kenner André Hoogeboom

Herten - 19 augustus 2021 - Op zondagmiddag 19 september om 14.00 uur ontvangt de Bibliotheek Bibliorura sportjournalist en Formule 1-kenner André Hoogeboom. Hij wordt in de showroom van Stradale Vintage Cars in Herten geïnterviewd door Frank Buschmann, sportredacteur van De Limburger. Deze ontmoeting is met publiek, maar kan ook via een livestream worden gevolgd. 

img

Na het interview is er een korte pauze en daarna is er ruimte voor het stellen van vragen, waarbij het publiek alles kan vragen wat over het werk van André Hoogeboom en de Formule 1! De middag wordt afgesloten af met een boekverkoop en signeersessie. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om rond te kijken in showroom van Stradale en vragen te stellen over de auto's die er staan.
 
André Hoogeboom heeft jarenlang gewerkt als sportjournalist voor kranten, maar heeft zich de laatste jaren steeds meer gericht op het schrijven van boeken. Hij schreef onder andere de boeken Max - het ongeautoriseerde verhaal over de jongste Formule 1-winnaar ooit,  Zandvoort - de Formule 1 komt thuis en de F1-thrillers Dodelijke ambitie en Sabotage. 

Praktische informatie

wanneer - zondag 19 september 2021, 14.00 uur

waar - Stradale Vintage Cars in Herten

tickets - deze zijn te boeken via deze webpagina van Bibliorura. Er zijn tickets te koop voor fysieke aanwezigheid in Herten en voor de livestream.

Nota Bene - Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom, maar de activiteit is voornamelijk op volwassenen gericht.  

De livestream wordt verzorgd door DeltaLimburg.nl.

190821/HvL
 

Wellicht interessant